30. syyskuuta 2013

Sweater obsessed




Niitti bootsit ois unelma. Haluan just tollaset. Pitäisin niitä varmaan kokoajan aina jalassa ja en ottais koskaan pois.

Sit nahkareppuki ois kovasana. Se ois ihana. Ai että rakastan kaikkea vanhaa!

Harmi vaan että täällä narniassa ei myydä melkein koskaan mitään kivoja vaatteita..


 Isot villapaidat on mun heikkous. Voisin omistaa niitä vaikka 100 erilaista, kaikissa mahollisissa sävyissä ja sekään ei varmaan vielä riittäis.. Mulla on nyt kaapissa ehkä kaks villapaitaa. Oulussa on vaan pelkkiä massavaatteita eli sellasia jotka joka ikinen vastaantulija jo omistaa. Ei kiitos.

Yritän aina suostutella äitin tilaamaan jotai forever 21, river islandista ja muualta mut ei, ei käy.. ''Oulustaki kyllä löytyy''
Noku ei löydy ja en halua olla sellanen ku kaikki muutki..

Oon myös ihan rakastunu erilaisiin
pipoihin. Haluaisin niiiiiiiiiin monta erilaista fontti pipoa että ei sormet riitä. Niitäkää ei täältä syrjäkylästä löydy. Pitää vaan kuolata we hert it:ista ja fashiolistasta, huoh.

No ehkä niitä tännekki sitte joskus rantautuu..

Ehkä.





Taian tän postausken jälkeen lähteä vähä nettishoppaileen kuolaamaan vaatteita netissä joita en tuu koskaan saamaan. Toivon että me lähetään Tukholmaan syyslomalla koska saisin ostettua vaatteita talveks. Oi se ois ihanaa. 




''When the wind blows, and the sun goes away
And the sand fall, stormy day, it's a destroyer, this is for youAnd as it pours down, the water sprinkles off my chest, it's destroyer, it's likeis to ya''



 Ai että haluan jonnekki nyt vaa shoppaileen villapaitoja ja muuta kivaa. Lontoo tai New York kävis. En oo lämpimien maitten nii hirvee ystävä. Kaupunkilomat on se mun juttu.

Ehkä sitte joskus se on toistepäin, mutta toistaiseks se on ollu tälleen jo pari vuotta.

Oon selkeesti outo koska en oo rantalomailija niiku kaikki muut. 


Xoxo, Sara ♥

1 kommentti:

  1. Anonyymi22.21

    Pakko sanoo otsikkoon viitaten et oon itekki ihan sweater obsessed :D kokeile joskus tehä ite pipo! Siis sillai osta normi pipo ja kirjaile/paina/ompele joku teksti yms tai jtn muuta sellasta :) ihana blogi sulla!!

    VastaaPoista